Què és el QUIROMASSATGE?


 El quiromassatge és una tècnica manual que s’utilitza des de que l’home existeix (encara que amb altres noms, formes,...), i que actualment forma part de les teràpies naturals o alternatives. S’aplica fent diferents moviments de mans i dits del massatgista sobre la pell de la persona que el rep, arribant d’aquesta manera a la mateixa pell, músculs i teixit adipós.

Es practica en persones sanes que desitgen millorar el seu benestar físic i mental i/o en persones que pateixen alguna dolència física relacionada amb l’aparell múscul esquelètic sempre i quan el quiromassatge sigui el tractament indicat.

La paraula quiromassatge significa literalment “massatge amb les mans” o “massatge manual”, s’utilitza aquest terme per diferenciar-lo del massatge realitzat amb aparells electro mecànics.

Alguns dels moviments que s’utilitzen per aconseguir els beneficis del quiromassatge són: amassaments, percussions, friccions, buidats venosos, palmades, pessics, bombejos, sacsejades vertebrals, frecs, rodaments, estiraments miotensius, mobilitzacions, etc.


Quins beneficis té?

De forma molt genèrica podem dir que el massatge té efectes físics (mecànics) i psicològics o mentals, a continuació en veurem alguns detalls.

Relaxant, ja que l’organisme, respon al quiromassatge augmentant la secreció d’endorfines, substàncies que afavoreixen la relaxació i l’alleujament del dolor.

D’aquesta manera millora la sensació de benestar físic i psicològic, millorant així l’estat d’ànim, reduint la fatiga també tant física com mental i alleujant l’estrès, l’ansietat i l’insomni. 

Revitalitzant, amb el quiromassatge s’ajuda a recuperar el to muscular normal, l’elasticitat i la contractilitat muscular. Pot ajudar a fer desaparèixer les contractures musculars posturals i tensionals i millora la flexibilitat de les articulacions. En l'àmbit esportiu, prepara la musculatura per a l'activitat física i recupera després de l'exercici (seria l’efecte local del massatge).

A nivell circulatori, activa tant la circulació sanguínia com la limfàtica general. A les extremitats inferiors millora la circulació de retorn venòs, eliminant la sensació de cames cansades.

Millora la nutrició i oxigenació dels teixits i afavoreix l’eliminació de toxines, actuant així sobre la pell.

Quines patologies pot  tractar el quiromassatge?

 • Artritis reumàtica
 • ArtrosiCel·lulitis
 • Cefalea
 • Contractures posturals
 • Edemes
 • Enfermetats reumatològiques
 • Estrenyiment
 • Fatiga o cansament (astènia)
 • Impotència funcional muscular
 • Insomni i situacions d’estres
 • Lesions musculars
 • Meteorisme (gasos)
 • Obesitat

Contraindicacions

El Quiromassatge té poques contraindicacions, no obstant hauria de comentar-ho amb el professional que l’atengui i de consultar al seu metge si cal sobre la conveniència de rebre massatge si pateix qualsevol malaltia crònica, cardiovascular, de la pell, càncer, si ha estat operat recentment o està embarassada (veure apartat massatge per embarassades).

Abans de començar...

A la primera sessió de quiromassatge, es realitzarà una anamnesis on es descartaran les contraindicacions i es veurà el massatge més indicat per cada persona (davant del dubte es farà sempre una consulta prèvia amb el metge).

TOT AIXÒ ACOMPANYAT D’UNA MÚSICA I AMBIENT AGRADABLE I UNES ESSÈNCIES RELAXANTS. AIXÍ COM AMB LA COMBINACIÓ D'ALTRES TÈCNIQUES COM LA DIGITOPUNTURA, LES VENTOSES I LES MOXES.

PREUS

-      Esquena i cames (45 min): 35€.

-      Esquena i cames, combinat amb moxes (60 min): 40€


-      Esquena (30 min): 30€.

-      Esquena combinat amb moxes (45 min): 35€