BENVINGUTS

Benvinguts a mimulus.es, la plana web on volem englobar i difondre un seguit de serveis que oferim des de la professionalitat, l’experiència i la certesa dels seus beneficis.

Entenem que la persona és un èsser únic. Que en cada moment de la seva vida té unes necessitats especials i diferents que cal atendre. Tenim en compte que l'èsser humà és un èsser bio psico social i espiritual, i que per ser feliç i viure en plenitud cal atendre cada una de les parceles de la persona com un tot.

ACTIVITATS I TERÀPIES QUE OFERIM

- Massatge per embarassades i post part
- Massatge Ayurvèdic 
- Quiromassatge
- Drenatge Limfàtic Manual 
- Moxes, ventoses i digitopuntura
- Massatge Infantil
- Teràpia amb Flors de Bach
- Cures d'infermeria


UN BON REGAL PER UNA PERSONA ESTIMADA?  EL MASSATGE QUE VULGUIS EN UNA CAPSA. POTS ESCOLLIR LA QUE MÉS T'AGRADI, PODEM FER UNA TARGETA PERSONALITZADA..

COIXINS DE CEREALS I HERBES RELAXANTS

CALMA DOLORS (MUSCULARS, MENSTRUALS,...) I RELAXA.

NOTA LA SEVA TEMPERATURA FREDA O CALENTA, SENT EL SEU PES, I OLORS...

PEL FINAL D’UN DIA CANSAT, TENS, ESTRESSANT...

APROFITA ARA LES NOSTRES OFERTES DE TEMPORADA EN MASSATGE AYURVÈDIC I MASSATGE PER DONES EMBARASSADES!!!

Et convidem a visitar les nostres seccions amb informacions detallades sobre cada aspecte que tractem. No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment.


Què és MIMULUS?

Mímulus és una flor bonica amb un nom bonic, apart d'això, per qui hi cregui o ho vulgui conèixer, Mímulus és una flor que el Dr. Edward Bach va incloure a la seva llista de flors curatives l’any 1930.

La persona que es troba en estat de Mimulus harmonitzat pot trobar-se amb la por, anar cap al trobar-se a un mateix perquè és capaç d’adonar-se que totes les seves pors no són més que creacions de la ment.

Proveeix d’equilibri interior i aquest permet relaxar-se i adquirir la llibertat per viure en plenitud.