MASSATGE I EMBARÀS

L’embaràs és un moment molt especial, únic i màgic que la dona té el privilegi de viure. Malgrat tot però, alhora pot ser un període molest, fins i tot desagradable. Tant per les angoixes que ens pot crear (que passarà?, tot anirà bé, ho sabrem fer?, com serà el part? I a casa?...), com per les molèsties físiques que a vegades l’acompanyen (nàusees i vòmits, lumbàlgies, ciàtica, problemes circulatoris, malestar, acidés...). El massatge durant l’embaràs, ens pot ajudar a disminuir aquestes molèsties físiques, i aquestes angoixes de les que parlem.

Alhora, el massatge és una manera de preparar-se per al naixement que pot ajudar a la mare a desenvolupar una percepció més clara de les seves sensacions físiques i a respondre-hi adequadament. Així, es podrà ocupar d’ella mateixa i del seu futur infant.

El massatge durant l’embaràs és una pràctica habitual en cultures com les de l’Índia i Japó on les llevadores el realitzen per preparar a les mares pel part.

Durant el treball de part, la parella o la persona que ens acompanyi, ens pot fer un massatge per ajudar a relaxar-nos, passar millor el dolor i sentir-nos ben acompanyades.


Beneficis del massatge en l’embaràs

·         Ajuda a relaxar-se física i emocionalment.

·         Ajuda a dormir millor.

·         Ajuda a estimular el sistema glandular el que estabilitza les hormones. 

·         Pot ajudar a eliminar la depressió o l'ansietat a voltes acompanya l'embaràs.

·         Ajuda a alleujar el dolor a l'esquena, el coll i les articulacions, causat per l’augment de pes, la postura o la debilitat muscular.

·         Estimula la circulació sanguínia. Aportant més oxigen i nutrients a les cèl·lules, la qual cosa és molt beneficiós per a la mare i el fetus.

·         Ajuda a alleujar malestars musculars com enrampades, tensió muscular, rigidesa, ciàtica i altres.

·         Contribueix al coneixement del propi cos i els seus límits i capacitats, amb tots els beneficis que això comporta.

·         Ajuda a eliminar líquids i toxines el que combat la fatiga i ajuda a energitzar el cos.

·         Ajuda a mantenir l'elasticitat i flexibilitat del cos, disminuint d’aquesta manera el risc d'estries.

Característiques especials

·         S’aconsella iniciar-lo a partir del segon trimestre de l’embaràs.

·         S’adapta a les postures que pot adoptar la dona a cada moment de l’embaràs, combinant camilla amb coixins i cadira de massatge.

·         A la primera sessió, abans d’iniciar es farà una entrevista per assegurar que no hi hagi cap contraindicació.

·         Abans d’iniciar el massatge es fa una sessió de relaxació i exercicis de respiració.

·         S’utilitzen olis vegetals de primera premsada en fred.

·         Es combina la tècnica del massatge ayurvèdic amb els seus beneficis tant a nivell físic com mental, amb la tècnica de quiromassatge.

Preu

·         Preu: 40€ per sessió. (60 - 75 minuts).Qui fa el massatge

Núria Andreu, especialista en massatge Ayurvèdic, quiromassatgista, Drenatge Limfàtic Manual,treballa amb moxes ventoses i la tècnica de digitopuntura,  infermera. Educadora de massatge infantil i membre de l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI), mare.

MÍMULUS

Núria Andreu           653.497.674                                     Barcelona